Om oss

Kastell är en oberoende advokatbyrå som är helt inriktad på att erbjuda kvalificerad rådgivning inom konkurrensrätt, inklusive EU-rätt och offentlig upphandling, tvistelösning och immaterialrätt (inklusive marknadsrätt och media). Vi har inte ambitionen att vara en fullservicebyrå men vi kan effektivt hantera de flesta typer av affärsjuridiska problem genom våra kontakter runt om i Sverige och utomlands.

Kastell strävar efter att ha en bred klientbas. Vi biträder i första hand börsbolag, större onoterade företag, myndigheter och kommuner, men hjälper också gärna mindre företag, advokater och andra konsulter som behöver vår specialistkompetens.

Vår utgångspunkt är att vi ska ge våra klienter rådgivning som är strategiskt värdefull och affärsmässigt relevant. Vi vill därför arbeta nära och långsiktigt med varje klient. Det är vår övertygelse att det ger de bästa förutsättningarna för ett optimalt resultat för klienten.

Vi bemannar inte ärenden med många och oerfarna jurister. Vår affärsmodell bygger på att bara ha erfarna medarbetare för att säkerställa högklassig rådgivning. Vi väljer också våra medarbetare med omsorg. Vi är en liten byrå och vår målsättning är att tillsammans skapa kulturen inom byrån.